Högsommar Elina 2 månader

Det är sjukt varmt ute, termometern har stått på ca 30 hela veckan!
Jag och Elina har mest varit inne på dagarna för det är svårt att hålla henne sval. Men igår var vi i stan å fikade med Ulrika och hennes Valdemar 6 veckor och träffade elinas mormor och gammelmormor.

Jo just det...Elina har hittat sina händer nu, så dom åker in i munnen titt som tätt=)

Idag ska vi in till stan igen och fika med Linda.Här är första flinet vi lyckades fångaKika ute på balkongen tycker Elina om!Flyger hos mammaFossingennämen vad förvånad hon är...myser med mamma i värmen


vilar båda tvåpuss med papparumpan mitt i vädretså lik bebisanders igen!Tataaaa

Vilken värme

Men man ska inte klaga på att det är varmt. Det är ju dethär vi längtar efter hela året!

Igår köpte jag en bikini, för nu ska jag bannemej bada. Å det ser faktiskt inte så dumt ut, magen är näst intill borta å tuttarna är mycket större (hehe). Man får väl passa på för nästa sommar är dom väl små urmjölkade taxöron (hoppas inte).

Elina har svårt för värmen, vi får ta av henne i bara blöja på eftermiddagarna för det är så varmt. Ändå är hon kokhet. Hon blir lite grinig också.

Nu ska vi på bröllop

tjing

Elina 7 veckor
6½ vecka

Ja nu är Anders ledig i en vecka. Det är himla trevligt att vara hemma hela familjen! Sedan ska han jobba i två veckor och sedan ledig i 4 till!
Elina har börjat få ont i magen på kvällarna nu några kvällar i rad. Hon börjar bara helt plötsligt skrika och håller på med det i ca 1-1½ timme. Känns lite jobbigt när man inte kan trösta henne på nått sätt! Hoppas det går över snart!Nos mot nos tycker Elina om. Då kan hon inte låta bli att somna!Somna sittandes efter nos mot nos myset!Titta så rolig jag ser ut=)Pratar med mamma.Tiden går för fort!

Nu är Elina 6 veckor i morgon! Herreguuuuud vad fort det går! Hon är ju snart inte nyfödd längre!
Samtidigt känns det som att hon har varit här hur länge som helst!
Tänk att det var Elina som var den lilla "bönan " på 7 mm i vecka 7 på ultraljudet... overkligt!

Hon har börjat flina på riktigt nu också! Först var hon nattflinaren ett tag, men nu i dagarna har vi fått flera fina leenden som värmer en djupt in i själen! Vilken känsla när hon tittar en rakt in i ögonen och ett leende spricker upp!! Kärlek!frukost med mamma på köksbordet!Titta alla mina fina veck på armarna och hakan!

Elina 5 veckor


Igår när Elina fyllde 5 veckor var det supervarmt och soligt!Det var ganska roligt!Sover gottNågra tupplurar hanns med också!Nu passar den fina klänningenHejsanGammelfarmor (sandras farmor) Håller Elina

ahaaaaMyser på mammas bröst!Oliwer slukar vällingFlyger.

Magar innan och efter

   

Den första bilden är när Elina legat i magen i 5 veckor och 3 dagar. Den andra när hon bott utanför magen i 5 veckoer och 1 dag.
Inte så mycket kvar av magen vilket är riktigt skönt! trode inte det skulle gå så fort faktiskt! ...Men 4-5 kilo kvar att gå ner ungefär!

RSS 2.0