v22
Magen ser inte ut att ha vuxit så mycket, men det känns att den gjort det. Jag känner hur den sparkar hela tiden. Man kan känna små kroppsdelar genom magen som flyttar på sig om man puttar på dom.
Fått så sjukt ont i ryggen/bäckenet. Känner mig som en invalid när jag ska upp ur sängen och soffan mm. Han köpt ett stödbälte idag, hoppas det hjälper.

Tid till könsultraljud är bokat, men hemligt för er=)

Årets julklapp

Årets julklapp till Sandra!!??

KitchenAid Artisan KSM150PS Boysenberry

Ska vi eller inte?


Funderar på om vi ska göra ett könslutraljud eller inte...

Tänkte ju inte göra det från början, men nu känns det som att vi vill få en bekräftelse på vad vi tror det är. Vi såg något på ultraljudet som lutar väldigt mycket åt ett visst kön...SVÅRT!

Smutsgris

Prinsessan är INTE ren när hon kommer från dagis. Måste finnas massor av fina lerhögar att rulla sig i där. Men vad gör det om hon är lycklig och glad!

Det blev raka vägen in i badet
Storasyster to be.
Åh där inne är mitt småsyskon......jag ser om jag hör något......Äsch jag kramas istället!

Nu börjar det...


Nu börjar det igen...HALSBRÄNNAN från helvetet.

När jag var gravid med Elina var sista tiden svinjobbig pga all halsbränna. Jag hade kunnat vara höggravid hur länge som helst om jag inte hade halsbrännan, för i övrigt mådde jag hur bra som helst!

När jag gick och la mig på kvällarna tog det en stund innan halsbrännan lindrades (om jag låg helt stilla). Lagom tills att den försvunnit blev jag självklart kissenödig, klämde ut 2 droppar kiss på toa, och så var jag tillbaka på 0 igen...pust.

Har tagit en Losec mups idag och det verkar faktiskt hjälpa. HOPPAS.


V20

 

Oj vad den kickar runt nu!


Busfia

Våran lilla tös älskar när man busar med henne. Hon skrattar jättemycket när man killar eller pruttar henne på magen. Hon härmas och pruttar på mammas och pappas mage.
Hon börjar bli nappgalen och så fort hon trillar eller blir ledsen ropar hon "BAP" och pekar mot skåpet med nappar... Och vad arg hon blir när hon inte får den.

Imorgon ska vi åka och bada på Åbybadet. Jippie!

Mössan älskar hon att ta på sig själv när vi ska ut!


Ultreljud Lillefot

Igår var vi på ultraljud och fick träffa vår lilla Lillefot. Fick exakt samma dag som vi sagt från början, dvs 9 april. Imorgon går jag in i vecka 20. Snart halva graviditeten avklarad.Fin liten bebis suger på tummen. Tyvärr ser man bara en liten bit av handen.

3 bebisar inatt

Har jobbat min första natt ever inatt. Det gick jättebra och det föddes tre små bebisar. Tur att jag var på förlossningen kanske för på BB händer det inte alltid så mycket på nätterna och då hade man ju bara somnat.

Jag sov först 2 timmar på dagen igår och vaknade för en halvtimmesedan kanske. Så jag sov från 7:30-13:45.

Goa pengar om inte annat.

Förra veckan tittade vi på bilder från ettårsdagen och när vi kom till bilderna på Jack utbrast hon JACKAN. Så nu har han officiellt fått sitt förste smeknamn.

Här kommer det en bild på Elina och Jack från hennes ettårsdag.


Äntligen...

Äntligen har sladden till datorn kommit!

Praktiken startade med massa injektioner, infusioner, cvk:er, omläggningar och stomier.
Jag kommer lära mig sjukt mycket under dessa 9 veckor. Schemat har jag fått ihop rätt bra där jag jobbar 2 veckor bara dag och ingen helg av de första 4 veckorna. Skönt.

Nu kommer ett par bilder på Elina som har blivit 17 månader.Farmor monica säger att hon måste lärt sig av sin mor...hmÄr man lös i magen frå man äta en hel burk med blåbär...Det blev mer blåbärskladd någon minut senare.

v18magbild från i söndags

Dator sladd

Vi har fortfarande problem med våran laddsladd till datorn. Har bara en minidator som nappt går att sriva på så jag är aldrig inne. Ska beställa en ny sladd nu!

Nu är jag i v 18. Känner fortfarande inte att det är på riktigt att vi ska få en bebis till.

Har jobbat på förlossningen och BB ett par gånger i veckan. Helt underbart vad fina alla bebisar är och vad roligt det är!

Imorgon går jag ut på praktik i Borås. Jippie

RSS 2.0