Tygisarna har kommit!Vi har sålt de gamla tygblöjorna som vi köpte begagnade för drygt 1½ årsedan. Vi gav ca 1000 kr för dem då, nu fick vi 600 för dem!
Sedan hittade vi dessa ögongodisarna för en billig peng nya. 12 stycken för 1300kr. De kom idag och var sååååååå fina och mjuka och sköna.!

Herregud vad mycket pengar vi har sparat på Elinas blöjor!44 dagar kvar tills bebis är beräknad. Hjälp!

Ang kommentarerna om mina bröst
*hehe* så har de växt massor under denna graviditeten. När jag hade ammat klart Elina hade jag knappt något kvar alls. Bilderna gör sig kanske inte så rättvisa då första bilden är med sportbh och den andra med bygelbh. Vågar inte ens tänka på vad som händer med brösten efter denna amningen!

När är det dax?

Nu är det nära!! 12 dagar kvar till beräknat. Vi ska åka till Åbybadet och åka vattenkana nu. Folk lär ju glo, men det skiter jag i! Vem vet när jag får bada igen=)


Nu får ni gissa på ett datum när lillebror Karlsson föds. Beräknat datum är 9 April.

Elina föddes 10 dagar innan beräknat.

Anders tror 31 Mars
Linda B tror 1 April
Mormor tror 2 April
Sarina och Jennie tror 4 April
Sandra tror 5 April
Christina tror 6 April
Emma tror 7 April, 4100g, 51cm
Pysslingen tror 8 April
Bella tror 9 April
Fam von porris tror 10 April
Amy tror 13 AprilHörde hur Elina gick upp imorse, men hon kom inte in till oss... Detta var vad jag såg när jag kom ut i köket=) Gottegris

v34

Nu har jag gått in i v 34. Det är knappt 7 veckor kvar till beräknat. Jag hinner inte med. Det känns som att det fortfarande är halva graviditeten kvar!
Imorgon går jag ut på 3 veckor praktik på mölndals neonatalavdelning sedan är det bara en vecka i skolan också innan jag går hem på mammaledigheten!
Köpte en TENS i fredags som verkar hjälpa väldigt bra mot bäckensmärtorna!

Jag låter bilderna tala för sig själva =)

Harry på besök

I helgen har vi haft Harry hos oss. Elina blev överlycklig och skrek och hoppade runt som en studsboll när han kom.
Han är väldigt tålig för hon klättrar över honom, rider på honom, pussas och följer efter...Läser favoritbokenLäser för Harry ur Lennart NilssonTvå godingar myserElinas nya hobby är att dammsuga =) Hon dammsuger tills batteriet tar slut!Elina kollar så inte Harry spiller nått vatten på golvet!
Harry

Idag kommer Harry hem till oss. Ska bli roligt, det var längesedan vi passade honom nu! Imorgon lägger vi ut lite bilder på harrygrisen och ny magbild från v 34 som jag går in i imorgon!

Foglossning

Jag har fått en sån jäkla foglossning! Jag kan knappt gå långt alls innan jag får sjukt ont! Hoppas inte det blir värre bara! Nästa vecka börjar ju min praktik som varar i 3 veckor på neonatalavdelningen (för tidigt födda bebisar). Jag vill verkligen gå klart den kursen, men klarar jag av att stå och gå 8 timmar om dagen? Nu ska jag ge pigga pratkvarnen frukost!

Bilinbrott

Åh jag blir så arg så arg!

Igår efter jag varit i skolan och gjort min tenta åkte jag och skulle hämta Elina på dagis. Klockan var strax efter 13 och jag var inne på dagis i max 10 minuter.
När jag kom ut hade någon krossat passagerarrutan på bilen och tagit min handväska med plånbok, hemnycklar mm i som jag dumt nog lämnat kvar där för att slippa bära på 5 kilo extra på vägen tillbaka.

Som tur är så bor vi 100 meter brevid dagis så jag plockade ur vagnen och gick hemmåt. På vägen hem sa Elina bajs bajs bajs och pekade. Typiskt tänkte jag. Sedan, utanför ytterdörren kommer jag på att jag uppenbarligen inte kommer in eftersom jag inte har mina nycklar längre.
Grannen kommer och vi får följa med in till henne för att byta blöja på Elina och värma oss. När jag fått av Elina overallen ser jag att hon bajsat igenom. Hon har bajs på byxor, strumpor, t shirt och tröja efter jag fått av henne alla kläder och mot hennes vilja fått in henne i duschen. Hon lyckas givetvis kleta ner mig med bajs också. Elina känner inte grannen och är livrädd för att bli lämnad ensam så hon skriker som en stucken gris så fort jag släpper ner henne.
Mitt i allt detta kaos måste jag ringa och spärra kort, ringa Anders så vi kan komma in, ringa dagis och berätta plus att jag måste hålla koll på våran dörr så inte tjuvarna, som har både min adress och nycklar, kommer och bär ut allt.
Givetvis hade jag inga kläder till Elina eller blöja heller för den delen så hon får vara naken i en mini handduk vi fick låna av grannen. Hon fryser.

Senare kommer vi på att mammas och pappas hemnycklar också låg i väskan och mamma står som ägare på bilen så deras adress har dem ju också.

Frammåt kvällen har både vi och mina föräldrar bytt lås, anmällt inbrottet, spärrat kort, pratat med dagis. Det ringer också en kille och säger att han hittat min väska, men bara mina kollegieblock från skolan är kvar, inte ens pennor eller almanackan är där. Vi åker och hämtar den på schell i sandsjöbacka.

Just nu är jag mest irriterad över mina nya tights jag hade med kvitto och allt i väskan som de fick med sig. Det enda som dom fått med sig av värde för dom. Sista paret jag hittade i min storlek på utgående modell, så jag får väl gå naken fram tills bebisen kommit eftersom jag knappt har något annat som passar längre...

Ja, ni som orkat läsa allt...tack eller nått!

Lurifax

Både magen och Elina växer i ett rasande tempo. Det är mycket tyngre att vara gravid denna gången när man behöver jaga, lyfta och klä på Elina alla vinterkläder. Jag längtar såååå till VÅREN och värmen!

Jag har lagt ut ny magbild från idag längre ner.

Glöm inte att gissa på förlossningsdatum i inlägget under heller=)Hur cool ser Elina inte ut här då?Här ser hon väldigt lurig ut!Mina hembakade semlor. Mums!Gapflabb.

När är det dax? *update 13/2*

Nu får ni gissa på ett datum när lillebror Karlsson föds. Beräknat datum är 9 April.

Elina föddes 10 dagar innan beräknat.

Anders tror 31 Mars
Linda B tror 1 April
Mormor tror 2 April
Sarina tror 4 April
Sandra tror 5 April
Christina tror 6 April
Emma tror 7 April, 4100g, 51cm
Bella tror 9 April
Amy tror 13 April

Imorgon går jag in i v 33. Det börjar bli riktigt jobbigt. Jag har ont i bäckenet och ryggen bara jag rör mig minsta lilla. Känner mig som en pigg 90åring med reumatism, pust.v 32Magen har sjunkit ner massor sedan sista bilden för knappt två veckorsedan!

Provade min gipsavgjutning av magen när jag var gravid med Elina i v 36+6 och den passade perfekt nu. Denna gången är magen alltså större...


Nu börjar magen bli riktigt stor och har börjat sjunka lite.

När är det dax?

Nu får ni gissa på ett datum när lillebror Karlsson föds. Beräknat datum är 9 April.

Elina föddes 10 dagar innan beräknat.

Anders tror 31 Mars

Sandra tror 5 April


Humorflickan

Elina har börjat prata som en liten pappegoja nu! Så himla roligt! Om hon pruttar skiner hon upp som en sol och erkänner stolt att det var hon med ett " Elina". Underbara unge!

RSS 2.0