2 barnschocken

Antar att det kommer bli sjukt mycket jobbigare med 2 barn än vad man tror. Speciellt eftersom vi har världens snällaste och lättaste unge nu.

Man kan bara inte ha en sådan tur 2 gånger, eller vad säger ni?

Sovit hela nätter
sedan start med undantag för amning och enstaka nätter då hon fått tänder eller varit sjuk.

Hon är superlätt att lämna bort. Har sovit hos farmor och farfar eller mormor och morfar 4 ggr sammanlagt och sovit heeeela nätterna varje gång.

Har aldrig matvägrat,
Kanske mest för att vi lagat all mat till henne istället för att köpa....Menmen HOPPAS kan man ju alltid göra på att vi får en till lätt unge=)


(Elina blev 1,5år igår)

Kommentarer
Postat av: Amy

Elliot är lika snäll som Oliwer. Så man kan ha tur två gånger.

2009-12-01 @ 12:14:31
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: nen

Haha ni kan få låna Jonte å öva på lite innan om ni vill. Han sover ju inte som han ska åhar heller aldrig gjort. Dock är han helt underbar att lämna bort. Jonte har ju sovit borta rätt mycket. Det har aldrig varit något bekymmer. Matvägrat har han gjort när han vart sjuk men inte annars. Å för att inte glömma dom 3 månaderna med kolik =O)Tur de går fort och man glömmer. Annars hade jag nog inte skaffat mer än Jonte.Kramar

2009-12-01 @ 14:44:55
URL: http://nennr1.blogg.se/
Postat av: -svantes mamma-

jooo, jag tror att ni kommer ha tur. är ni bara som ni har varit med elina så har ni all chans att lillebror/lillasyster blir likadan som elina :)hoppas hihiHur ser de ut på tisdag??? kan ni komma hit tro??? kram

2009-12-02 @ 09:17:58
URL: http://nykick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0