Ska vi eller inte?


Funderar på om vi ska göra ett könslutraljud eller inte...

Tänkte ju inte göra det från början, men nu känns det som att vi vill få en bekräftelse på vad vi tror det är. Vi såg något på ultraljudet som lutar väldigt mycket åt ett visst kön...SVÅRT!

Kommentarer
Postat av: Nen

Nej nej nej fuska inte nu. De e ju inte långt kvar.

2009-11-24 @ 15:14:40
URL: http://nennr1.blogg.se/
Postat av: -svantes mamma-

hehehe... Det är väldigt spännande i båda fallen. Vi tänkte ju göra ett. men jag var ändå rätt säker på att de blev pojk.Andra barnet är jag nog lite mer åt hållet av att vilja veta. :)Svårt val, och har man väl gjort de finns ingen återvändo....Angående nappen, så är den numera slängd ;)

Kram kram

2009-11-24 @ 17:04:24
URL: http://nykick.blogg.se/
Postat av: Anna och Olga

Hej! Första och andra barnet tog vi reda på vad det var...för min del blev det mer en bekräftelse på vad jag hade gissat...men jag tyckte det var jättemysigt att veta..det blev mer "verkligt" på något vis och det blev en annan "samhörighet" på något sätt...sen trean, då tog vi INTE reda på vad det var...en lång frustration över att inte veta..och då hade jag inte lika tydlig känsla av vad det var heller...men jättehäftigt på förlossningen försåss att då ha den överaskningen kvar...men jag tyckte det fanns så mycket annat än bara könet att vara nyfiken på..så vad än ni beslutar göra blir det bra :-)

Kram/Anna

2009-11-24 @ 19:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0