Foglossning

Jag har fått en sån jäkla foglossning! Jag kan knappt gå långt alls innan jag får sjukt ont! Hoppas inte det blir värre bara! Nästa vecka börjar ju min praktik som varar i 3 veckor på neonatalavdelningen (för tidigt födda bebisar). Jag vill verkligen gå klart den kursen, men klarar jag av att stå och gå 8 timmar om dagen? Nu ska jag ge pigga pratkvarnen frukost!

Kommentarer
Postat av: helen

Hoppas det går bra för dej med praktiken, spännande det låter med neonatalavdelningen, då kommer du längta ännu mer efter bebis. :)

Jag började med stödstrumpor idag för att jag får så ont i fötter och vader när jag står och går hela dagarna i stålhätteskor på betonggolv (jobbar på industri) tyckte de hjälpte lite grann iallafall, så prova det du också :)

2010-02-15 @ 16:34:47
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Kikki m familj

Hjälper foglossnings-bälte litegranna?

2010-02-16 @ 11:20:33
Postat av: Camilla

Usch usch. Har också hemska foglossningar sen typ tre veckor tillbaks. Har haft foglossningsbältet i tre dagar nu och tycker inte att det gör så mkt. Känns lite bättre när man väl rör sig, men inte så mkt bättre på kvällen. Ska även få prova akupunktur och så har sjukgymnasterna här en vattengympa grupp för gravida med dessa problem. Hoppas du klarar av praktiken. Själv fick jag backa från en vecka praktik på en klinik i england... :(

2010-02-18 @ 16:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0